Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2023 10:11 - Електронните "пари" - капан
Автор: gizdashki Категория: Други   
Прочетен: 429 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 08.09.2023 20:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Предлагам на вниманието ви информативно видео за последния етап от нашето заробване - електронните "пари".
Поставям пари в кавички, защото както ще видите, това изобщо не са пари, а точки за оценка лоялността ни към системата.
Видеото е на руски език.

https://www.youtube.com/watch?v=C40L-NWXuoQ


Накратко във видеото, само в текст:

Всеки знае, че Руската федерация законодателно въвежда цифрова рубла съвместно с Централната банка (ЦБ), както всички страни - Новия световен ред (NWO), толкова тихо, колкото в Украйна, Беларус и ВСИЧКИ други! Страните по света въвеждат валутата на Мошиах антихриста, без която няма да е възможно в бъдеще нито да се купува, нито да се продава. Независимо дали ви харесва или не: Правилото за задължителна регистрация в ЕБС (възможно е и БЕС (бяс, демон, дявол) биометрична единна система с прилагане на изотопен таг на челото (вижте чрез Google, Thomas Hitter Patent) за лично ползване на платформата без право на прехвърляне на трети лица, съпруги, съпрузи, деца, баби, дядовци, майки, бащи, сестри, братя, приятели. Правилата на единния базов доход на гоите* ще бъдат същите като в системата за социално кредитиране на тестовата площадка на NWO в Китай, които сега се въвеждат постепенно навсякъде. Платформата на цифровата рубла ще бъде основата за нас (Руската Федерация, бел.прев.).
Правилата за контрол на установяването на норми, размера на парите, лимита на разходите от портфейла ви ще бъдат определени от Централната банка. Правилата за забрана на натрупването, т.е. сумата, получена при заплатата, ще трябва да бъде изразходвана в рамките на един месец. - Това са "пари" със срок на годност!! Правила за целеви разходи, например: храна не повече от 3 рубли на месец, бензин 2 и т.н.
(Не можете да си харчите "парите", за каквото вие пожелаете, а за каквото ви разрешат, и то само колкото ви разреши платформата!)
Правила за забрана на депозити, получаване на лихви по депозити, ипотеки и така нататък. (Не можете да спестявате(!), не можете да давате "пари" назаем(!!)).
Правилата са едностранни:
--- възможността да ви изключат от платформата, без възможност да съдите платформата, (това е изключено от закона и правилата на самата платформа. (При спор всичко се решава от правилата, които самата Централна Банка е въвела!! Не можете да се обърнете към съд!));
--- отказ на платформата да обслужва лица по причини като форсмажорни обстоятелства, пандемия, студове (не се смейте, в Русия понякога има замръзвания), мобилизация, терористични атаки, подготовка за война и др. Правилата се установяват и променят от Централната банка през периода на използване едностранно, което бъдещият потребител е длъжен да разбере и да се съгласи.
Присъединяването към платформата е възможно без подпис, достатъчно е да се съгласите с отметка в мобилното приложение на платформата, ще има милиони такива.

Сега да пофантазираме.
Сценарият на легендата е нова пандемия, много заразен свински сифилис ПС-2 удря света, хартиените пари са обявени за един от начините за предаване на инфекцията с вируса, те се изтеглят в полза на доброто и грижата за здравето от оборот и
тотална отмяна по света. Какво се въвежда навсякъде вместо това? - ЕЛЕКТРОННИ "ПАРИ" - Точно така, те се опитаха, да не изоставят тази идея. Харесва ли ти? Ако си прочел, изпрати на приятел, докато не е станал роб на Централната банка и син на сатана антихрист.
"И той ще направи, щото на всички - малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби - да се даде белег на дясната им ръка или на челата им, та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му."
Откровение на Йоан Евангелист, Апокалипсис, глава 13.

--------------------------------------------
*гои - според юдеите, гои са всички не-юдеи. Гоите, според преданието на юдеите (записано в книгата Талмуд), не са човеци, а добитък.



Гласувай:
4



Предишен постинг

1. kvg55 - gizdashki,
09.09.2023 20:59
Готвят ни електронна финансова каишка.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gizdashki
Категория: Други
Прочетен: 282447
Постинги: 104
Коментари: 207
Гласове: 303
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930