Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2023 09:17 - Изобличаване на лъжи, 4-та част
Автор: gizdashki Категория: Други   
Прочетен: 5724 Коментари: 5 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
31. Електронните пари. Това ще бъде последния удар срещу свободата. С едно натискане на копче или „решение” на софтуер ще изчезват суми от „електронния портфейл” на зависимите от тази робска система, ако не се подчиняват на правилата. А правилата не са в полза на нас човеците: „15-минутни градове”, „онлайн обучение”,  „онлайн лечение”, система за „социален рейнтинг”. Има индикации, че чрез софтуера вложен във „ваксините” срещу Ковид, ще се реализира система за разплащане, при което компютър (квантов компютър, създаден по дяволско внушение, чието функциониране е неизвестно как става дори на неговите „създатели”) ще решава колко точки да вложи във виртуалния ви портфейл, според това колко енергия сте израходили за постигането на поставена работна задача и колко да отнеме при „престъпление”. Енергията се отчита директо от тялото ви, чрез вложената във вас паралелна нервна система. Потърсете патент WO2020060606 (забележете 060606 (!)).

32. Електронното правителство. От доста години се говори в медиите (и се подготвя „общественото мнение”) за това. Идеята е да си стоим вкъщи и да работим „онлайн”, за да ставаме все по-зависими. Истината е, че WEF начело с Клаус Шваб и неговия съветник Харари, подготвят управление чрез „изкуствения интелект”. По всичко видимо, това е „зверовият образ” от Откровението 13:14-17, а и рогът с очи като на човешки от видението на пророк Даниил („...на тоя рог имаше очи, като човешки очи.” Дан. 7:8), според чиито повеления ще се убива всеки, който не БИ се поклонил на зверовия образ („които не биха се поклонили на зверовия образ”).

33. СЗО – Световната „Здравна” Организация – частна организация на производителите на ваксини(!). Заедно с другите масонски организации въздействат върху правителствата на целия свят, за да вземат управлението при „извънредна ситуация”. Целта им е да изменят генома на всички хора, за да ни управляват чрез система за „социален контрол” подобна на тази в Китай.

34. Календарът. Новият стил на датите изпреварва (към днешна дата 2023 година минус 1000 години равно на 1023 година) с 13 дни истинските дати. Той е въведен от католическия папа Григорий, с благовидния предлог да се изравнят високосните натрупвания. Но участието на иезуити при вземането на това решение е достатъчен повод за съмнение в неговата добронамереност. Старостилния календар съвпада с датите на които се проявяват и почитат светците, тъй като по тяхно време този (старостилния Юлиански) календар се е използвал. И на тези дати съответните свети отци слушат молитвите ни.

35. Няма невинна лъжа. Безбройни свидетелства има при светците (светите отци), че в момента в който си помислят да излъжат, дори с добри намерения, благодатта на Светия Дух отхожда от тях!

36. Телевизия и радио. Вероятно на всички е ясно, че те вече не са средство за осведомяване, а за заблуда и управление. Не гледайте вече телевизия и вече не слушайте радио, защото ще ви измамят, когато не очаквате. Пазете сетивата си в тишина и мир. Бъдете сигурни, че това, което е наистина важно за спасението на душата ви, ще достигне до вас и без „медиите” (media, medium – посредник).

37. Търсачките на g()09le и y()utуbe подменят резултатите. Например, ако търсите „плоска земя” („flat earth”), резултатите ще бъдат осмиващи и отричащи истината. Това е признание на техен представител на съдебен процес срещу y()utuбe.цom

38. Ракетите в космоса. Невъзможно е да има реактивна тяга във вакуум.

39. Ядрените „бомби” – лъжа с цел страх. Уранът и другите радиоактивни вещества нямат „критична маса”, при която да се предизвика верижна реакция и да се отдели цялата енергия във веществото във вид на „ядрен взрив”, както твърдят „учените”-масони, макар че вероятно много им се е искало да взривят цялото творение на Бога. Но за да излъжат всички правят т.нар. „мръсни бомби”: струпват много тротил и добавят радиоактивно вещество, така че при взрива да се създаде радиоактивен фон за заблуда.

40. Радиоактивността е силно електромагнитно излъчване, а не алфа-, бета- или гама-излъчване. Има множество свидетелства за хора живеещи спокойно в „заразени” „радиоактивни” райони.

41. Атомните електроцентрали работят по секретна технология, която малцина знаят. Уранът се активизира чрез силен електромагнитен импулс (както и редкоземните (неодимовите) магнити), след което започва да йонизира околните тела – отделя силно електромагнитно излъчване, подобно на бобина Тесла. В настоящето технологията е загубена от човечеството и се използва само да загрява вода, която върти турбина.



Гласувай:
9



1. marana69 - многоо...важен Пост, 6+
08.04.2023 10:33


т 38, 39, и 40..41..

са, абсолютно (апокрифна ) Истина..
цитирай
2. dobrodan - Съжалявам, но точките от 38 до 41
08.04.2023 12:54
са света глупост божия.
Гиздашки... плюя си в пазвата. Можело е и аз да се родя идиот...

Поздрав от укритите знания в Ютуб!

https://www.youtube.com/results?search_query=flat+earth

Изброй резултатите!

От Гугъл, като за хора със специални образователни потребности.

https://bg.lambdageeks.com/is-uranium-magnetic/?utm_content=cmp-true

Можеш и сам да си търсиш още. Не съм много сигурен, но, ако не можеш - пиши ми.
цитирай
3. virtu - Хе хе ! Двамата досадници са дошли да те поучават !
08.04.2023 12:59
Разговорите с тях са напразно разхищение на съзидателна енергия !
цитирай
4. kvg55 - gizdashki,
08.04.2023 22:26
А–а–а!
На човечеството му се готви електронен, дигитален и прочие високо технологичен, ама не виртуален, а реален концлагер.
цитирай
5. gizdashki - Здравей Краси!
09.04.2023 12:29
kvg55 написа:
А–а–а!
На човечеството му се готви електронен, дигитален и прочие високо технологичен, ама не виртуален, а реален концлагер.

Да, така е. Контролът ще се осъществява чрез "вездесъщият" и "всичко виждащ" "изкуствен интелект". А той "вижда" чрез нано-ботите напъхани в телата на всяка плът, камерите, дроновете, "сателитните" балони.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gizdashki
Категория: Други
Прочетен: 282325
Постинги: 104
Коментари: 207
Гласове: 303
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930