Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2023 10:49 - Изобличаване на лъжи, 3-та част
Автор: gizdashki Категория: Други   
Прочетен: 4228 Коментари: 12 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
„Търсенето на Истина, стремеж към Правда и Щастие са естествени черти на всеки човек. Никое общество не може да предложи пълно удовлетворение на тези потребности, следователно те са с Божествен произход, както и Съвестта.” Кант

21. Че Господ ще покаже чрез явни знамения близостта на второто си пришествие. Напротив, навсякъде Господ казва „бдете, защото не знаете кога”, „Ето, ида като крадец”. И както при първото си пришествие изпълни всички пророчества, но така, че най-знаещите и най-мъдрите – фарисеите и книжниците – не разбраха, така и при второто си пришествие Той ще изпълни пророчествата, но не явно. Няма да има трети храм в явен вид като сграда, защото „не в ръкотворни храмове обитава Бог” и „Не знаете ли, че вие сте храм Божи?”, и „Никой да ви не прелъсти по никой начин; защото оня ден не ще настъпи, докле първом не дойде отстъплението и се не открие човекът на греха, синът на погибелта, който се противи и се превъзнася над всичко, що се нарича Бог, или светиня, за да седне като бог в Божия храм, показвайки себе си, че е бог.” 2Сол2:3-4 В израза „човекът на греха”, апостол Павел използва гръцка дума, която обозначава „човешкия род”, а не „човек като личност”. Така че и “начертанието” трябва да бъде нещо „ежедневно”, нещо незабележимо, скрито, неявно. Като поредната "ваксина" или "тест", например.

22. Голяма част от хората, които са завършили „Богословие” са умишлено заблудени относно Откровението на Иоан Богослов.  Заблудата се състои в отхвърлянето на тази Книга от Писанието, поради трудността на нейното тълкуване – видите ли, „Не сме дорасли духовно, за да тълкуваме Откровението” и не я проповядват.
А Господ чрез своя Богослов казва „Блажен е оня, който чете, и ония, които слушат думите на пророчеството и пазят писаното в него; защото времето е близо.”
Освен това в тази Книга има заповеди от Господа към нас, които трябва да спазим. А как ще ги спазим, ако не ги знаем?! И как ще различим белезите на времената за Последното време, ако не ги знаем?
Заповедите са две:
       1. Не се покланяйте и не приемайте печат от звяра: ”И трети Ангел ги последва, като говореше с висок глас: който се поклони на звяра и на образа му, и получи белег на челото си или на ръката си, той ще пие от виното на яростта Божия .................. няма да имат покой ни денем, ни нощем ония, които се покланят на звяра и на образа му, и които получават белега на името му. Тук е търпението на светиите; тук са тия, които пазят заповедите Божии и вярата в Иисуса. ” Откр.14:9-12
       2. Излезте от Вавилон: "И чух друг глас от небето да казва: излезте от нея, люде Мои, за да не участвувате в греховете й, и да се не заразите от язвите й..." Откр.18:4. Вавилон са църквите, които не предупредиха за начертанието-"ваксина", а слугуват на княза на тоя свят. Вавилон са също и удобствата на градовете, които ще се окажат капан за всички, които са в тях. Вавилон са удобствата на технологиите и медицината.
Това са условията за спасение за тези, които живеят в Последното време. В допълнение към вярата в Иисуса, че е Христос Божий.
Но за целта, трябва да знаем белезите на времената – единия свидетел, и Господнето Слово – другият свидетел, и да ги изучаваме непрестанно.

23. Друга голяма лъжа сред вярващите е, че ще има доскръбно възхищение и вярващите ще бъдат взети на небесата с Господа Иисуса Христа, а евреите, като богоизбран народ ще останат в голямата скръб на последното време. Тази лъжа е особено вредна и за нея няма никакво потвърждение в Светото Писание. Тя прави вярващите невнимателни към душите им.

24. Отново за „начертанието”. Повечето богослови очакват да се предложи това в явен вид. Но дори и да има физическо „начертание” върху ръцете и челата на хората в даден момент, то това ще бъде след като хората са вече без свободна воля, вследствие на инжектирането и вмъкването на всякаква гадост в телата. Това ще бъде все едно на мъртъв дъб да провесите табелка с надпис „мъртъв дъб”. – Тази табелка няма да промени факта, че дъбът е мъртъв отпреди това.

25. Йога - философско-религиозна система, която изисква определен начин на живот. Тази система е много сложна и многостранна. В нея се правят опити да се включи цялата същност на човека. Изисква пълна отдаденост и строгост. Не е възможно отделянето на една част от тази система и изолираното ѝ използване, защото това не би било "йога". Тази езотерична система има нива, и както в масонството, долните нива не знаят накъде води системата. Въвеждат се навици, при което ръководителят (защото винаги трябва да има ръководител(!)) контролира вашата психика, воля, въображение и т.н. Част от тази система е неосъзнато, но фактическо поклонение на слънцето, на разни природни "сили" и др.подобни. Йога дава голямо разрастване на гордостта и склонността към обществен елитарен сепаратизъм – започваш да мислип, че си нещо повече от другите хора. Подготвя се чисто физически човек за среща с „енергиите” на духовния свят, за да бъдат използвани за лични егоистични цели, без да се информира, че тези „енергии” са всъщност личности, които могат да имат власт над човека, ако им се позволи. Стига се до окултни заклинания с използване на т.нар."мантри", което си е викане на бесовските същности на падналите ангели. Отключените у човека "врати" за контакт с духовния свят са трайни и тяхното последващо контролиране е трудно даже в рамките на Църквата. Този ефект се получава даже след краткотрайно (1-2 год.) и неосъзнато практикуване на "хатха-йога". Освобождаването от бесовското зловредно влияние е много трудно.

26. Химическите следи от самолетите (chemtrails). Мнозина пилоти и авиоинженери се изказаха, че това не са инверсионни следи. Следите съдържат метални съединения на алуминий, барий, арсен, живак, радиоактивни елементи.
На сайта на ЦРУ има реч на директор Бренан, че химическите следи са част от план за изменение на климата. Освен това има реакции за това от членове на ООН (Розалинда Питерсън). Но не се казва цялата истина. Металните частици се разпръсват над градовете, за да се образува многократно отражение на електромагнитното излъчване от антените подобно на микровълнова фурна. А графенът, който се съдържа във „ваксините”, се управлява чрез електромагнитни вълни (честоти)... Интересно нали?


27. Лъжа е че има недостатък на ресурси. Недостиг на нефт, недостиг на газ, не достигат дървета. Не достига чист въздух. Затова се прави извод: Човечеството трябва да бъде намалено. От дестилетия ни лъжат това, с цел да увеличат цените на ресурсите, чийто основни находища са заграбили същите, които грачат че свършват ресурсите.

28. Лъжата за затоплянето на нашия климат. Казват: Ето вижте колко хора живеят в този свят! Седем милиарда! А скоро ще бъдат девет милиарда! И вижте какво правят - изхвърлят въглероден диоксид в атмосферата, замърсяват земята, потъпкаха екологията. И разбира се, прави се извод, кой е виновен за всичко това? Хората! Антропогенното натоварване на земята, на „планетата”! Но се прикрива факта че, ако въглеродния диоксид се увеличи, веднага се увеличава листната маса на растенията, която пък за наша радост, Господ е предвидил да преработва въглеродния диоксид в кислород.

29. Филмите. Всички знаем, когато ги гледаме, че те са лъжа, че всичко в тях е по сценарий, но въпреки това се заблуждаваме с удоволствие!? Но мозъкът и неговото подсъзнание не могат да бъдат излъгани, и така се получават психичните болести. По принцип всяка лъжа е огромен товар за мозъка и той работи твърде усилено, за да я „оправдае”. На този принцип работи „детектора на лъжата” – открива висока активност на съзнанието.

30. Броят на гените в човешката ДНК. Повечето източници на информация умишлено заблуждават, че гените ни да много по-малко от действителното. В едно интервю на Франсис Крик (Francis Crick) откривателят на ДНК, в Ридърс Дайджест на въпроса колко гена е открил в човешкото ДНК, той отговаря " 140 000, и очакваме да открием още 4 хиляди". Това интервю е почти неоткриваемо вече и броят на гените се занижава изкуствено в медиите*. Защо? Защото в Откровението на Иоан Богослов е открито, че печатът на Живия Бог е 144000 – чистата ДНК, която трябва да пазим.
Откровение 13:18 "Тук мъдрост има. Който има ум да пресметне числото на звяра, защото е число на човек, и числото му е шестстотин шестдесет шест." (забележете няма съюз "и" между "шестдесет" и думата "шест", което навежда на мисълта, че се очаква от читателя да пресметне някаква сметка с числата 600, 60 и 6)
и веднага след това:
14:1 "И видях, и ето Агнецът стоеше на планината Сионска, и с Него сто четирийсет и четири хиляди, имащи името на Отца Му написано на челата им."
14:4 (забележете: 14:4) е записано "Тия са, които се не оскверниха с ГЕНИ, защото са девствени; тия са, които вървят след Агнеца, където и да отиде. Тия са изкупени измежду човеците, начатъци на Бога и Агнеца," Думата ГЕНИ е преведена неправилно "жени" в някои издания, но тогава се губи смисъла и се вменява несъществуваща сквернота на жените, които са творения на Бога.
И така, 600х60х6=216 хиляди = 3 спирали по 72 хиляди - геномът на падналите ангели, изграждан в телата на хората чрез веществата на „ваксините”.
144 хиляди = 2 спирали по 72 хиляди = нормалният (даден от Бога) човешки геном.
А „ваксините” не са ваксини, а гено-модифициращи операционни системи, които добавят трета спирала към двете спирали на човешкото ДНК.
Аз лично съм чувал преди много време (по радио или телевизия – не помня), че учените открили в ДНК записани откъси от Светото Писание (Библията)! Естествено е един Творец да подпише своя шедьовър. Не позволявайте някой да подправи подписа Му, защото в съдния ден ще чуете „Не ви познавам!”.
* Има статии от 23 септември 1999 г., („Number of Human Genes Is Put at 140,000, a Significant Gain”) които потвърждават изказването на Крик и отново откриват скриваната истина, макар и не напълно.

(следва продължение)



Тагове:   истината,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dobrodan - Гиздашки.......
25.03.2023 12:43
Малка утеха ми носи фактът, че нито разбираш какво пишеш, нито знаеш защо го правиш. Изключвам парите, щото с това пари никой не може да изкара.
Знаеш ли... любопитен съм. Когато един ден дойде време да се простиш се земния живот... така или иначе никой не е безсмъртен... и осъзнаеш за милионна част от секундата, че всичко, дето си го написал, е купчина тор... и отвъд няма никой и нищо...
Как ли ще се почувстваш тогава...
цитирай
2. gizdashki - Добродане,
25.03.2023 13:01
dobrodan написа:
Малка утеха ми носи фактът, че нито разбираш какво пишеш, нито знаеш защо го правиш. Изключвам парите, щото с това пари никой не може да изкара.
Знаеш ли... любопитен съм. Когато един ден дойде време да се простиш се земния живот... така или иначе никой не е безсмъртен... и осъзнаеш за милионна част от секундата, че всичко, дето си го написал, е купчина тор... и отвъд няма никой и нищо...
Как ли ще се почувстваш тогава...

Ако няма Бог - нищо не печеля и нищо не губя.
Ако ИМА БОГ - печеля.
Това се нарича проста хазартна стратегия.
По просто не мога да ти опиша вярата в и на Бога.

И обратното - за невярващите - или НЕ печелят нищо или ГУБЯТ и това, което си мислят, че имат.

Заложи на позитивната стратегия и ще спечелиш.
цитирай
3. dobrodan - Живот, посветен на бог.... С него лягаш, с него ставаш...
25.03.2023 13:30
Подчиняваш се на него, всичко, което ти се случи, защото той така иска....
И накрая? Кур.
Гиздашки, ти сигурен ли си, че си жив?
цитирай
4. gizdashki - Никой не е жив.... без Бога
25.03.2023 14:47
dobrodan написа:
Подчиняваш се на него, всичко, което ти се случи, защото той така иска....
И накрая? Кур.
Гиздашки, ти сигурен ли си, че си жив?


Не съм жив без Бога. И никой не е жив без Него.
И наистина, щеш или не щеш, Той определя правилата.
А правилата са прости - "На земята имате свободна воля да изберете дали сте с Мен или Ме отричате.", а след смъртта/раждането се показва на всички какво са спечелили или загубили чрез вярата или неверието.
Житията на светците показват, че съм прав - има Бог и неговия Христос и Светия Дух. Настоящето е време РАЗДЕЛНО - разделя се плявата от житото, чрез заблудите на този век.
цитирай
5. dobrodan - Ето - аз дишам, работя, живея.
25.03.2023 15:37
История пиша тъй, както умея :):):).
Вапцаров нищо не споменава за бог :):):):).
Който е дал целия си живот на една идея... Измислица :):):)... Какво му остава от живота освен съществуването?
Ти не вярваш на очите си, но вярваш, че някой е наредил какво да правиш и какво да не правиш, докато умреш и после ще ти даде вечен живот? :):):):)
Ами ако не е така? Ами ако нещо си нарушил божиите заповеди (например си пръднал в църквата) неволно? Това ще ти се опрости ли на оня свят или не?
Какво ще правиш с вечния си живот? За какво ти е всъщност вечен живот?
Няма ядене, пиене, жени, литература, рок, картини, философи.
Всъщност нищо, което да осмисли вечния ти живот.
Тогава?
цитирай
6. gizdashki - Ако не намериш смисъл в живота си сега, ...
26.03.2023 13:02
dobrodan написа:
История пиша тъй, както умея :):):).
Вапцаров нищо не споменава за бог :):):):).
Който е дал целия си живот на една идея... Измислица :):):)... Какво му остава от живота освен съществуването?
Ти не вярваш на очите си, но вярваш, че някой е наредил какво да правиш и какво да не правиш, докато умреш и после ще ти даде вечен живот? :):):):)
Ами ако не е така? Ами ако нещо си нарушил божиите заповеди (например си пръднал в църквата) неволно? Това ще ти се опрости ли на оня свят или не?
Какво ще правиш с вечния си живот? За какво ти е всъщност вечен живот?
Няма ядене, пиене, жени, литература, рок, картини, философи.
Всъщност нищо, което да осмисли вечния ти живот.
Тогава?

Така е за Вапцаров и за много други, които са дали живота си за човешка цел - безсмислица. Това ли е смисъл на живота: "ядене, пиене, жени..."??
Щом се нарича СМИСЪЛ, значи Някой е вложил мисъл. Това означава, че и този, който го живее живота, трябва да влага мисъл, за да познае Твореца си.
Ако беше смисълът "ядене" и/или "пиене", щяхме да имаме по няколко стомаха; ако беше "жени" - щяхме да имаме повече ... сещаш се :-) А другите неща. които си изброил са земната мъдрост, от която се опиват земните мъдреци и/или се мислят за "културтрегери".
Само Бог дарява живота и Само Той е смисъл на живота. Всички неща, които си изброил, само чрез Него придобиват смисъл.
Някои се раждат с мисълта за Бога и знаят, че това тук не е живота, а на други цял "живот" не им стига да го разберат.
цитирай
7. marana69 - и все пак, Бог, е Идея, а не ''някой'' на Небето..
26.03.2023 14:15

...всяка персонализация, тук, е неуместна, и
'води'', до проекция ии, психолог зависимости.т е неСвобода,мила)

/Само Бог дарява живота и Само Той е смисъл на живота. Всички неща, които си изброил, само чрез Него придобиват смисъл.
Някои се раждат с мисълта за Бога и знаят, че това тук не е живота, а на други цял "живот" не им стига да го разберат.
цитирай
8. gizdashki - Само Личност може да създаде личности.
26.03.2023 14:52
marana69 написа:

...всяка персонализация, тук, е неуместна, и
'води'', до проекция ии, психолог зависимости.т е неСвобода,мила)

/Само Бог дарява живота и Само Той е смисъл на живота. Всички неща, които си изброил, само чрез Него придобиват смисъл.
Някои се раждат с мисълта за Бога и знаят, че това тук не е живота, а на други цял "живот" не им стига да го разберат.

Само Личност може да създаде личности. А за да не създаде психологически зависимости Той не ни налага любовта си. Просто кой когото обича с него ще бъде във вечността.
цитирай
9. dobrodan - Добре, а тогава защо изобщо трябва да се раждаме?
26.03.2023 17:04
Защо богът ти много държи да се родим, обаче и да го славим така, денонощно?
Какъв е смисълът от земния живот, не може ли да си го славим направо във вечността?
След като той ни дава душите :):):), от кой склад ги вади тия десетки милиарди души, че и да ги пъха лично у всяко новородено и с каква цел би могъл да го прави?
цитирай
10. gizdashki - Защото истинска любов може да има само ако даваш
26.03.2023 21:22
dobrodan написа:
Защо богът ти много държи да се родим, обаче и да го славим така, денонощно?
Какъв е смисълът от земния живот, не може ли да си го славим направо във вечността?
След като той ни дава душите :):):), от кой склад ги вади тия десетки милиарди души, че и да ги пъха лично у всяко новородено и с каква цел би могъл да го прави?


В тези два поста съм показал причината:
Основното, което даваме в Любовта е времето.
https://gizdashki.blog/drugi/2023/02/01/osnovnoto-koeto-davame-v-liubovta-e-vremeto.1853835

Какво е Любов? - определение
https://gizdashki.blog/drugi/2023/01/31/kakvo-e-liubov-opredelenie.1853688

Ангелите са безсмъртни и са служители. Те Го славят, но като СЛУЖИТЕЛИ.
А ние сме (или би трябвало да сме!) синове Божии, част от Него, образ и подобие. Бидейки безсмъртно творение Ева не устояла на горделивия помисъл внушен от горделивия баща на лъжата и пожелала заедно с Адам да бъдат като Бога, но без Бога! Заради този грях трябва да се раждаме и да се отдели плявата (семето на лукавия) от пшеницата, за да се изпълни времето на наказанието. А времето вече идва - Женихът идва!
цитирай
11. dobrodan - Чакай малко, че си се наел здравата :):):).
27.03.2023 10:18
Когато даваш хм, любов :), а отсрещната страна не я ще, насила ли ще й я дадеш?
Какво общо имат любовта и бог? Бог настоява да го обичаш, иначе ще отидеш в ада?
Не е ли донякъде идиотско това? Бог е зъл? Насилник?
цитирай
12. gizdashki - Добродане,
27.03.2023 21:58
Кой те насилва? Кой те насилва да Го обичаш??
Явно смяташ, че някой ти е длъжен. - Сигурен съм, че ние сме Му длъжни, а не Той на нас.
dobrodan написа:
Когато даваш хм, любов :), а отсрещната страна не я ще, насила ли ще й я дадеш?
Какво общо имат любовта и бог? Бог настоява да го обичаш, иначе ще отидеш в ада?
Не е ли донякъде идиотско това? Бог е зъл? Насилник?

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gizdashki
Категория: Други
Прочетен: 279975
Постинги: 104
Коментари: 207
Гласове: 303
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031